Първоначално публикувано от iveli
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с педала на съединителя..
Collapse
X
-
Значи напролет като затопли че в този студ там отдолу се не бърка Дотогава ако докопам някоя неставаща помпа от морга ще видя как се разглобява без да счупя нещо и ще взема пружината Ако има ремонтен комплект гумички също ще се сменяватALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеЗначи напролет като затопли че в този студ там отдолу се не бърка Дотогава ако докопам някоя неставаща помпа от морга ще видя как се разглобява без да счупя нещо и ще взема пружината Ако има ремонтен комплект гумички също ще се сменяватПри нас се предлагат единствено за "великите" марки VAG, Хлопел и Пежо-Ситроен.
...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
И моята прави така като е студена колата педалът е мек и няма много работен ход. Като позагрее малко и се оправя. Явно тези симптоми са на поизносена помпа, но и така се кара докато откаже нацяло. Сега съм с ремонтен комплект на оригиналната помпа, лятото я правих ще гледам колко ще изкара. Преди това бях сложил една LPR кара близо 2 години и се счупи пружината На 156-цата пак бях слагал такава и на нея се счупи, повече такава няма да сложаAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
Comment